Tilamme

Sijainti

Fabianinkatu 19
00130 Helsinki

Aukioloajat

Maanantai 17–24
Tiistai – perjantai 11.30–14 | 17–24
Lauantai 15–24

Tule lasilliselle – yksin tai porukalla!

Lasi suunmukaista viiniä, muhkea mortadella-foccacia, viihtyisä sohvannurkka ja lempeä tunnelmavalaistus. Kyllä! Meiltä löytyy kaikki nämä hyvän elämän eväät ja paljon muutakin! Tilaa on yli 60 hengelle, joten voimme luvata, että aina mahtuu mukaan.

Galleria-fiilistä

Tykkäätkö taiteesta ja viinistä? Hyvä, koska silloin kannattaa tulla meille. Baarimme näyttävin taideteos on maailmankuulun belgialaisen taitelijan Koen Vanmechelenin meille tekemä maalaus, josta materiaaleina on käytetty mm. munankuoria, maissia ja keramiikkaa. Viiniä siemaillessa kannattaa ihailla suurikokoista teosta läheltä ja kaukaa. Teosta vastapäätä sijaitsee suuri viinikaappimme, joka kätkee sisäänsä mm. kaupungin laajimman italialaisten viinien valikoiman. Ihailun arvoinen sekin siis.

Tiiliseinien suojassa

Saako olla paikka viihtyisästä istuinryhmästämme ja notkutko mielummin tiskillä? Valitse mieleisesi! Jämäköiden tiiliseiniemme suojassa on mukava maistella niin viinejä, drinkkejä kuin parhaita italialaisia pikkuannoksiakin. Jos tulet yksin ja kaipaat puheseuraa, sitäkin löytyy tiskiltämme. Parhaimmillaan baarimme on silloin, kun se täyttyy huumaavasta puheensorinasta, naurusta ja suurista eleistä (aivan kuten Italiassa).

Grande- ja Piccolo-kabinettimme

Haluatko varata oman tilan omalle porukalle? Se onnistuu. Molemmissa kabineteissamme mahtuu viettämään niin synttäreitä, viinimaistajaisia, kokouksia kuin pieniä häitäkin.

Grande
Juhlat: 26 vierasta
Kokoukset: 14 osallistujaa

Piccolo
Juhlat: 18 vierasta
Kokoukset: 14 osallistujaa